Till att börja med: Mailutskicken

Prenumerera på Substack

Substack är en sorts blandning mellan blogg och e-mailprenumeration.

Här är innehållet inte så tidskritiskt och förhoppningen är att alla aktieintresserade ska hitta intressant innehåll här. Varje veckobrev avslutas med sju små pusselbitar (=en per dag!) som i förlängningen kommer hjälpa dig att bli en bättre investerare!

Man kan läsa vad som skrivs på:
https://murgataer.substack.com/

Prenumerera så får du veckobrevet varje söndagsmorgon. Det blir en bra start på dagen!


Anmäl dig till E-maillistan

Murgata är återhållsamma med att skicka mail. Vi kommer till exempel inte skicka dagliga pliktskyldiga kommentarer om marknaden eller sektorn. Det finns det tillräckligt många andra som gör. Vår filosofin är att vi mailar när vi har något intressant att berätta och som vi tror att du uppskattar att få. Självklart kan du när som helst avanmäla dig. Och allt är så klart gratis!


Murgata på sociala medier

Murgata känner sig mest hemma här på sajten Murgata.se och det är här allt material publiceras först. Av flera skäl har kommer inga diskussioner eller externa inlägg förekomma här.


YouTube

På Murgatas YouTube-kanal finns det filmer om bolag, Hälsovårdssektorn och mer generella filmer om aktier och investeringar. Här är länken – prenumerera gärna: https://www.youtube.com/MurgataEquityResearch


Twitter

Här är aktiviteten och interaktiviteten oftast störst! Läs mer och följ gärna här: https://twitter.com/MurgataER


Facebook

Murgata på Facebook hittar du här: https://www.facebook.com/MurgataER Gör två saker: 1. Följ 2. Gilla Murgata har även två Facebook-grupper:

Facebook-grupp: Aktier i Hälsovårdssektorn

Här är alla som är intresserade av aktier i Hälsovårdssektorn välkomna att diskutera om intressanta bolag i sektorn. Det är så klart helt OK att bara läsa vad andra skriver. Här är länken: https://www.facebook.com/groups/halsovard/ Glöm inte att svara på frågorna för att bli insläppt. Syftet med dem är främst att inte släppa in robotar som postar skräp i gruppen.

Facebook-grupp: Aktier i Sverige

Det här är ett komplement till ovanstående grupp. Här får man nämligen diskutera om alla svenska aktier och börsen generellt. Även här är är det OK att bara läsa vad andra skriver. Här är länken: https://www.facebook.com/groups/aktierisverige Glöm inte att svara på frågorna för att bli insläppt. Syftet med dem är främst att inte släppa in robotar som postar skräp i gruppen.


Discord

Här kan man diskutera lite friare och göra inlägg osv precis som i Facebook-grupperna. Det är samma principer, men det blir olika innehåll på de olika ställena.

Discord-server: Aktier i Hälsovårdssektorn

Här är alla som är intresserade av aktier i Hälsovårdssektorn välkomna att diskutera om intressanta bolag i sektorn. Det är så klart helt OK att bara läsa vad andra skriver. Här är inbjudan: https://discord.gg/RfdFGsNWSk

Discord-server: Aktier i Sverige

Det här är ett komplement till ovanstående server. Här får man nämligen diskutera om alla svenska aktier och börsen generellt. Även här är är det OK att bara läsa vad andra skriver. Här är inbjudan: https://discord.gg/QxNatKftvx


Instagram

Murgata finns även på Instagram. Följ här för att läsa: https://www.instagram.com/murgataer/


LinkedIn

Du hittar även Murgata på LinkedIn. Följ gärna där också: https://www.linkedin.com/company/murgata/


 

Tipsa gärna andra, dela och gilla så fler får upp ögonen för Murgata och alla intressanta bolag inom hälsovårdssektorn!

Gratis mailutskick

Följ Murgata på sociala medier!

203FansLike
490FollowersFollow
4,742FollowersFollow
390SubscribersSubscribe

Läs mer om Bolag, Hälsovårdssektorn och Aktiemarknaden!

  • Du hittar fler av de bästa bolagen i hälsovårdssektorn här.
  • Mer och sektorn och vilka bolag som “hör ihop” hittar du här.
  • Är du generellt intresserad av börs och investeringar kan du läsa mer här.
  • Du som gillar bloggar hittar Murgats Blogg här.
  • Prenumerera gärna på Murgatas mailutskick här.