Murgata och sociala medier

Murgata känner sig mest hemma här på sajten Murgata.se och det är här allt material publiceras först. Av flera skäl har kommer inga diskussioner eller externa inlägg förekomma här.

Twitter och Facebook

Nedanstående är exempel på det senaste innehållet, men se till att gå in på Twitter eller Facebook om ni vill läsa mer. Twitter är bäst på Twitter och Facebook är bäst på Facebook!

Anmäl dig till E-maillistan!

Murgata är återhållsamma med att skicka mail. Vi kommer till exempel inte skicka dagliga pliktskyldiga kommentarer om marknaden eller sektorn. Det finns det tillräckligt många andra som gör. Vår filosofin är att vi mailar när vi har något intressant att berätta och som vi tror att du uppskattar att få. Självklart kan du när som helst avanmäla dig.

Tipsa gärna andra, dela och gilla så fler får upp ögonen för Murgata och alla intressanta bolag inom hälsovårdssektorn!

Anmäl dig här!

Twitter: @MurgataER

Twitter är ett utmärkt forum för aktier eftersom det är snabbt och möjliggör relativt informella diskussioner. Den som har intressanta frågor får ofta intressanta svar. Murgata kommer dock inte ge sig in i diskussioner kring estimat, värdering och hur man ska se på aktier som vi inte har officiell bevakning av.

Följ oss här: https://twitter.com/MurgataER/

Facebook: MurgataER

På Facebook finns naturligtvis ett stort antal personer som är intresserade av aktier. Åtminstone initialt kommer Murgatas graden av interaktion vara begränsat på Facebook. Det återstår att se hur det utvecklar sig, men om inte annat är det ett smidigt forum att dela artiklar och tipsa andra om att de finns att läsa.

Här finns vi på Facebook: https://www.facebook.com/MurgataER/

Murgata Equity Research

Murgata Equity Research är inriktat på aktieanalys av bolag inom hälsovårdssektorn (life science, medicinsk teknik, läkemedel, biotech, diagnostik med mera). Vi hjälper bolag och investerare att hitta och förstå varandra. English version: Murgata is dedicated to equity research of Swedish companies in the Healthcare sector. We help investors and companies to find and understand each other.
Murgata Equity Research
Murgata Equity Research shared Elos Medtech's post.2018/09/21 @ 15:42
Today and tomorrow we are exhibiting together with our distributor Denthouse on SFOP Tylösandsdagarna in Sweden. It's extra fun this year when we have no less than three new products to launch! Come by our booth to find out more!
Murgata Equity Research
Murgata Equity Research shared Elos Medtech's post.2018/09/21 @ 15:39
Now it's hectic days at Elos Medtech! Today we have two dental exhibitions; at the Swedish SFOP in Tylösand with Denthouse and at the Norwegian Fagsamling together with our distributor Dent Tech AS. Great fun to showcase our new products which are received very well.
Today's pictures are from Fagsamling in Oslo.
Murgata Equity Research
Murgata Equity Research2018/09/04 @ 11:00
Sectra släppte en bra rapport med tillväxt i alla regioner och i alla affärssegment.

Ingen större dramatik i positiv eller negativ riktning och det mesta går bra. Men marknaden verkar ha haft högre förväntningar.

Läs rapportkommentaren för mer detaljer!
Murgata Equity Research
Murgata Equity Research2018/08/23 @ 8:57
Raysearch:
Försäljningen minskade marginellt. EBIT och EBIT-marginal också oförändrade trots negativ påverkan från redovisningsförändringar.

Orderingången var väldigt stark och bolaget gick ur Q2 med en rekordhög orderstock.

Läs kommentaren!
Murgata Equity Research
Murgata Equity Research2018/08/17 @ 12:05
C-RAD växte försäljningen med 61% i Q2. En hel del av ökningen var försäljning till Karolinska. En del av den var andras produkter, vilket medförde en något lägre bruttomarginal i Q2.

Liksom i Q4 lyckades C-RAD rapportera positiv EBIT.

Läs kommentaren!
Murgata Equity Research
Murgata Equity Research2018/08/17 @ 9:09
Biogaia rapporterade ett starkt Q2. Samtidigt flaggar bolaget för betydligt lägre royaltynivåer efter årsskiftet.

Läs kommentaren!