Murgata och sociala medier

Murgata känner sig mest hemma här på sajten Murgata.se och det är här allt material publiceras först. Av flera skäl har kommer inga diskussioner eller externa inlägg förekomma här.

Twitter och Facebook

Nedanstående är exempel på det senaste innehållet, men se till att gå in på Twitter eller Facebook om ni vill läsa mer. Twitter är bäst på Twitter och Facebook är bäst på Facebook!

Anmäl dig till E-maillistan!

Murgata är återhållsamma med att skicka mail. Vi kommer till exempel inte skicka dagliga pliktskyldiga kommentarer om marknaden eller sektorn. Det finns det tillräckligt många andra som gör. Vår filosofin är att vi mailar när vi har något intressant att berätta och som vi tror att du uppskattar att få. Självklart kan du när som helst avanmäla dig.

Tipsa gärna andra, dela och gilla så fler får upp ögonen för Murgata och alla intressanta bolag inom hälsovårdssektorn!

Anmäl dig här!

Twitter: @MurgataER

Twitter är ett utmärkt forum för aktier eftersom det är snabbt och möjliggör relativt informella diskussioner. Den som har intressanta frågor får ofta intressanta svar. Murgata kommer dock inte ge sig in i diskussioner kring estimat, värdering och hur man ska se på aktier som vi inte har officiell bevakning av.

Följ oss här: https://twitter.com/MurgataER/

Facebook: MurgataER

På Facebook finns naturligtvis ett stort antal personer som är intresserade av aktier. Åtminstone initialt kommer Murgatas graden av interaktion vara begränsat på Facebook. Det återstår att se hur det utvecklar sig, men om inte annat är det ett smidigt forum att dela artiklar och tipsa andra om att de finns att läsa.

Här finns vi på Facebook: https://www.facebook.com/MurgataER/

Murgata Equity Research

Murgata Equity Research är inriktat på aktieanalys av bolag inom hälsovårdssektorn (life science, medicinsk teknik, läkemedel, biotech, diagnostik med mera). Vi hjälper bolag och investerare att hitta och förstå varandra. English version: Murgata is dedicated to equity research of Swedish companies in the Healthcare sector. We help investors and companies to find and understand each other.
Murgata Equity Research
Murgata Equity Research2018/05/14 @ 15:47
Boule har släppt sin Q1-rapport. Försäljningen backade med 7% jämfört med förra året, men trots det lyckades bolaget förbättra EBIT jämfört med förra året.

Läs kommentaren!
Murgata Equity Research
Murgata Equity Research2018/05/09 @ 8:52
Rapportkommentar till Raysearch är ute nu!

De förändrade redovisningsprinciperna tynger såväl försäljning som resultat. Rensat för dessa och negativa valutaeffekter växte försäljningen med 4%. Resultatet tyngs även av omfattande marknadssatsningar.
Murgata Equity Research
Murgata Equity Research2018/05/03 @ 8:58
Rapportkommentar på Cellavision ute nu!
Tufft jämförelsekvartal, så det är egentligen mindre dramatiskt än det kan verka.
Murgata Equity Research
Murgata Equity Research2018/05/02 @ 9:13
Nu har vi släppt en rapportkommentar efter Probi's Q1-rapport!

För tredje kvartalet i rad slog lagereffekten hårt mot såväl försäljning som marginaler. Nu har kunden återigen lagt beställningar.

Läs kommentaren!
Murgata Equity Research
Murgata Equity Research2018/04/27 @ 12:33
Murgata har gått igenom dagens rapport från AddLife och skrivit en rapportkommentar.

I korthet backar underliggande försäljning och årstakten på EBITA är på ungefär samma nivå som förra året.

Läs mer!
Murgata Equity Research
Murgata Equity Research2018/04/27 @ 9:25
Nu finns det en kommentar till dagens rapport från Episurf (@Episurf).
Rekordhög försäljning samtidigt som förlusterna minskar. Förberedelserna inför USA-studien pågår enligt plan och partnerdiskussioner pågår.

Läs kommentaren!