Murgata och sociala medier

Murgata känner sig mest hemma här på sajten Murgata.se och det är här allt material publiceras först. Av flera skäl har kommer inga diskussioner eller externa inlägg förekomma här.

Twitter och Facebook

Nedanstående är exempel på det senaste innehållet, men se till att gå in på Twitter eller Facebook om ni vill läsa mer. Twitter är bäst på Twitter och Facebook är bäst på Facebook!

Anmäl dig till E-maillistan!

Murgata är återhållsamma med att skicka mail. Vi kommer till exempel inte skicka dagliga pliktskyldiga kommentarer om marknaden eller sektorn. Det finns det tillräckligt många andra som gör. Vår filosofin är att vi mailar när vi har något intressant att berätta och som vi tror att du uppskattar att få. Självklart kan du när som helst avanmäla dig.

Tipsa gärna andra, dela och gilla så fler får upp ögonen för Murgata och alla intressanta bolag inom hälsovårdssektorn!

Anmäl dig här!

Twitter: @MurgataER

Twitter är ett utmärkt forum för aktier eftersom det är snabbt och möjliggör relativt informella diskussioner. Den som har intressanta frågor får ofta intressanta svar. Murgata kommer dock inte ge sig in i diskussioner kring estimat, värdering och hur man ska se på aktier som vi inte har officiell bevakning av.

Följ oss här: https://twitter.com/MurgataER/

Facebook: MurgataER

På Facebook finns naturligtvis ett stort antal personer som är intresserade av aktier. Åtminstone initialt kommer Murgatas graden av interaktion vara begränsat på Facebook. Det återstår att se hur det utvecklar sig, men om inte annat är det ett smidigt forum att dela artiklar och tipsa andra om att de finns att läsa.

Här finns vi på Facebook: https://www.facebook.com/MurgataER/

Murgata Equity Research

Murgata Equity Research är inriktat på aktieanalys av bolag inom hälsovårdssektorn (life science, medicinsk teknik, läkemedel, biotech, diagnostik med mera). Vi hjälper bolag och investerare att hitta och förstå varandra. English version: Murgata is dedicated to equity research of Swedish companies in the Healthcare sector. We help investors and companies to find and understand each other.
Murgata Equity Research
Murgata Equity Research2019/02/15 @ 11:16
Elos Medtech: Preview Q4 2018

Vi sammanfattar våra förväntningar inför Elos Medtech's Q4-rapport som släpps på måndag 18 februari. Vi ser nästan 50% uppsida till vårt motiverade värde på SEK 100 per aktie.

Läs mer!
Murgata Equity Research
Murgata Equity Research2019/02/13 @ 8:57
Probi: Rapportkommentar Q4 2018
Försäljningen i Q4 växte med 31% justerat för valutor. Resultatet förbättrades, men det beror framför allt på de mycket utmanande tiderna under slutet av 2017.

Läs kommentaren!
Murgata Equity Research
Murgata Equity Research2019/02/08 @ 12:11
C-RAD: Rapportkommentar Q4 2018
Försäljningen växte med 37% i Q4 och orderingången ökade med hela 59%. EBIT för kvartalet kom in på 3.3 (1.1) SEKm. Dämed är bolaget lönsamt på EBIT-nivå för helåret 2018, vilket är en viktig milstolpe!

Läs kommentaren!
Murgata Equity Research
Murgata Equity Research2019/02/08 @ 9:32
Vitrolife: Rapportkommentar Q4 2018

Vitrolife ökade försäljningen med 12% i lokala valutor med en bred geografisk tillväxt. EBITDA-marginalen förbättrades till 42 (38) procent. Ännu en stark rapport!

Läs kommentaren!
Murgata Equity Research
Murgata Equity Research2019/02/08 @ 8:21
Xvivo Perfusion: Rapportkommentar Q4 2018

Försäljningen i Q4 växte med 33% i lokala valutor och varm perfusion växte med över 54% i kvartalet. Sammanfattningsvis ett mycket starkt kvartal!

Läs kommentaren!
Murgata Equity Research
Murgata Equity Research2019/02/07 @ 15:38
Boule: Rapportkommentar Q4 2018
Boule Diagnostics försäljning minskade med 6.4% i lokala valutor. Resultatet tyngs av låga bruttomarginaler och kostnader som delvis är av engångskaraktär. FDA-åtgärderna förväntas vara slutförda i Q3 2019.

Läs kommentaren!