Prenumerera på Murgatas båda mailutskick!

Murgata mail prenumeration

Murgata har två olika typer av mailutskick, men förmodligen kommer båda passa för dig så prenumerera på båda!

Veckobreven som distributeras via Substack skickas ut varje söndag klockan 7.

  • Varje vecka är det ett nytt tema som handlar om aktier, investeringar, aktieanalys och liknande. Tanken är att alla som är intresserade av aktier ska få ut något av dem.
  • Dessutom avslutas mailen med sju olika typer av pusselbitar som med tiden kommer göra dig till en bättre investerare. Det handlar till exempel om att bli bättre på Excel, att kunna “läsa mellan raderna” i bolagens pressmeddelanden, någon intressant film, något intressant från Twitter med mera.
  • Även om de skickas ut veckovis får du alltså en pusselbit per dag utöver ett lite djupare ämne varje vecka.

De “vanliga” mailutskicken skickas när Murgata har något intressant att berätta som du förmodligen kommer uppskatta. Hur ofta de kommer varierar alltså. Innehållet kan vara om enskilda bolag i Hälsovårdsektorn, om börsen generellt, intryck från rapportsäsongen eller mer generella aspekter om aktier och investeringar.

Prenumerera på båda varianterna! De kompletterar nämligen varandra. De “vanliga” har Murgata haft under en längre period och det är många som prenumererar på dem. Substack är smidigt eftersom det nästan är som en blogg där man även kan gå in om läsa de tidigare artiklarna/utskicken.

Veckobrev via Substack

Prenumerera så får du ett mailutskick
varje söndag klockan 7.

👇

En bra start på dagen och en bra avslutning av veckan!

Är du ändå inte säker på om det är något för dig?

Här kan du läsa de tidigare utskicken: murgataer.substack.com

Det kostar inget. Vill du inte ha fler trycker du på “Unsubscribe”.

De “vanliga” mailutskicken

De här mailen kommer mer oregelbundet och är inte lika tidlösa som dem från Substack. Det kan till exempel handla om bolag i Hälsovårdssektorn, rapportsäsongen eller något annat som du kan tänkas vara intresserad av.

Vid något tillfälle skulle det kunna förekomma ett visst överlapp mellan de här mailutskicken och dem som skickas via Substack, men de är så pass olika att du bör prenumerera på båda.

Prenumerera här
👇

Det kostar inget. Vill du inte ha fler trycker du på “Unsubscribe”.